Aantal berichten : 738
Leeftijd : 30
Registration date : 18-04-08

Voetbaltopic - Pagina 3 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Voetbaltopic   Voetbaltopic - Pagina 3 I_icon_minitimeza nov 22, 2008 9:09 pm

We kunnen nog kampioen worden, alhoewel ik er niet zoveel meer in geloof. We moeten nog tegen 2 van de betere teams: Schaesberg en Haanrade(de wedstrijd van vandaag is niet doorgegaan). In de wedstrijd blijf ik gewoon bij mijn mannetje en maak ik hem gewoon het leven zo zuur mogelijk voor de rest zie ik wel wat we er van bakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chaos
Beheerder
Beheerder
Chaos

Vandaag weer eens een voetbal aangeraakt, sinds anderhalve week, want vandaag hebben we tegen Schaesberg B2 gespeeld. Ik was al laat dus kon ik op de bank beginnen na een kwartier als rechtsachter invallen. Na 5 minuten rennen was ik al kapot. Scheidsrechter keurt onterecht een goal af dus we gingen rusten met 0-0. In het midden van de tweede helft wordt het 1-0 voor ons. Dan heeft Schaesberg B2 een aanval, ik d8 mijn mannetje staat buitenspel wordt de bal door het midden gestoken(van steken, steekpass), toek 1-1. T_T 44 maal. In de eerste helft en begin tweede waren wij het sterkste aan het einde van de tweede helft hadden we het zwaar te verduren onder de Schaesberg aanvallen, 5 minuten voor het einde word ik eruit gehaald. Laatste minuten zet Schaesberg nog flink aan, maar het blijft 1-1.
Brave
Koningbeer
Koningbeer
Brave

Aantal berichten : 441

BerichtOnderwerp: Re: Voetbaltopic   Voetbaltopic - Pagina 3 I_icon_minitimezo nov 30, 2008 4:33 pm

Chaos schreef:

Ja mijn opa zei ook dat het gelijk opging enzo.Volgens mij wel een terechte uitslag dan. Knipoog-lol
Chaos
Beheerder
Beheerder
Chaos

Ja ik zag je opa nog, hij zo: "Hey Pluis". Ik denk wie is dat en toen zag ik dat het je opa was! Hij zei zo ben je niet mee naar Parijs? Ik zo: Nee, was me wat te vroeg. :p Ik had ook nog tegen hem gezegd dat hij de groeten van mij aan jou moest doen.
Brave
Koningbeer
Koningbeer
Brave

BerichtOnderwerp: Re: Voetbaltopic   Voetbaltopic - Pagina 3 I_icon_minitimevr dec 05, 2008 9:00 am

Hij had me de groeten gedaan Ja

Gister training gehad. Lekker patijtje en penalties. OMG ik schoot er een paar lekker in Knipoog-lol Recht in de kruising Geschokeerd

Ook op klein goaltje toen ik eruit lag schoot ik een recht op de kruising Geschokeerd
En als keeper redde ik een rechtsonder in de hoek lekker eruit.

Naja geslaagde training Knipoog
Zaterdag UOW B1 Kwijl
Chaos
Beheerder
Beheerder
Chaos

BerichtOnderwerp: Re: Voetbaltopic   Voetbaltopic - Pagina 3 I_icon_minitimema dec 15, 2008 2:11 pm

Zo het kampioenschap is voorbij, Haanrade mag zich de gelukkige winnaar noemen. Hopelijk zitten de voetbalwedstrijden er nu definitief op, want voetballen in dit weer is niet bepaald een pretje te noemen.
Chaos
Beheerder
Beheerder
Chaos

BerichtOnderwerp: Re: Voetbaltopic   Voetbaltopic - Pagina 3 I_icon_minitimedo dec 25, 2008 10:27 pm

Heren,

Zoals jullie weten doen wij op 28-12-2008 en 2-1-2009 mee met het Lipton Ice Tea Boarding Soccer toernooi.